Huawei AppGallery tips voor een Gezond & Gelukkig leven

Nieuwe week, nieuwe AppGallery-tips. Vorige week besteedden we al aandacht aan Fitify, vandaag duiken we dieper in de wondere wereld van de gezondheidapps. 

Sleep Cycle

In de categorie ‘feitjes die je nog niet kende’: morgen is het de Internationale Dag van de Slaap. Daar kun je maar beter uitgerust aan beginnen, dachten we zo. Laat dat nou precies het doel zijn van Sleep Cycle. De app houdt je slaappatroon bij en wekt je op precies het juiste moment: als je in lichte slaap bent. Daardoor voel je je de hele dag beter uitgerust en energieker, aldus de makers. De basisversie is gratis, als je gebruik wil maken van alle functionaliteiten dan betaal je zo’n € 30 per jaar. 

https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C101857409

Adidas Running

Hardloopapp Runtastic was al jaren een begrip toen Adidas het in 2015 overnam. Die lepe Duitsers hebben hem inmiddels omgedoopt tot Adidas Running, maar de kwaliteit heeft daar zeker niet onder geleden. De app houdt onder andere bij hoe ver je rent, hoe hard je gaat en hoeveel calorieën verbrandt. En jij kunt dat dan natuurlijk trots op je socials delen, dat schijnt verplicht te zijn bij dit soort apps. Adidas Running werkt trouwens ook prima als je op Nikes, Puma’s of schoenen van Scapino rent.

https://appgallery.huawei.com/#/app/C101496651

Forest: stay focused

Verslaafd aan je smartphone? Zie je door de bomen het bos niet meer? No stress, download Forest. De app is een favorietje onder recensenten: van New York Times tot TechCrunch, allemaal zijn ze enthousiast. Het idee is simpel maar effectief: je plant een virtuele boom die blijft groeien zo lang je met je tengels van je smartphone afblijft. Verlaat je de app omdat je toch nog even door je #instafeed wil scrollen? Dan sterft je boom meteen, en dat wil je natuurlijk niet. Forest heeft allerlei extraatjes zoals samen bomen planten (handig als je samenwerkt) en een timer-functie. Top app! 

https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103009275

Health Sync

Dat fitapps en fitgadgets populair zijn is nogal een understatement. Van Huawei tot Google, van Fitbit tot Garmin, alle bieden ze hulpmiddelen aan om fit te blijven. Jammer alleen dat hun technologieën niet lekker met elkaar samenwerken. Probeer Garmin maar eens te laten syncen met Google Fit (spoiler alert: lukt je niet). De mannen en vrouwen achter Health Sync vonden dit een gemiste kans en maakten een app die optreedt als ‘verloopstuk’ tussen de slimme apparaten en software van FatSecret, Fitbit, Garmin, Google Fit, Health Mate, InBody, Oura, Polar, Samsung Health, Strava, Suunto en natuurlijk Huawei Health. Sportief van ze! 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C103198029

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram