Huawei AppGallery tips voor een actief leven (of juist niet)

Huawei App Gallery

Spring is in the air! Of je nou van buitenspelen houdt of liever veilig thuis met de gordijnen dicht in het licht van je beeldscherm baadt, met de juiste apps op je phone zit je sowieso gebakken. Daarom zoomen we weer eens in op de AppGallery van Huawei, je weet wel, de op twee na grootste appstore ter wereld. Het design van AppGallery werd laatst omgegooid, waardoor je er (volgens de smartphonefabrikant zelf) naar hartenlust in kunt grasduinen. Nochtans zou het zomaar eens kunnen dat je door de steeds groener wordende bomen het bos niet meer ziet. En daarom serveren we weer een paar puike apptips, hop, zomaar gratis en voor niks, helemaal voor jou.

Fitify

Weet je nog, tien jaar geleden? Bij het woord wearable dacht je aan kleding en dat ding om je pols gebruikte je om te checken hoe lang je nog op de bus moest wachten. Nu vormen je smartphone en je smartwatch een heilig verbond met jouw fysieke gezondheid als hoger doel. Hartslag, bloedzuurstofverzadiging, slaapmonitoring, het wordt allemaal bijgehouden. Iedere smartphone komt tegenwoordig met eigen gezondheids- en fitnessapps, maar als je echt alles uit de kast wil halen dan moet je Fitify hebben. De app biedt ruim 900 workouts en helpt je gemotiveerd te blijven. Trainen kan binnen, buiten, waar en wanneer je wil. Don’t speak English? Prima joh, de app is er ook in het Nederlands. Houdt niks je meer tegen om die winterkilo’s eraf te trainen. 

https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103144843?

Slam Dunk

Wel sporten maar niet zweten? Kan ook natuurlijk, bijvoorbeeld met de basketbalgame Slam Dunk. Liefhebbers van manga kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe game die gebaseerd is op het gelijknamige verhaal van Takehiko Inoue uit de jaren ‘90. En het kan niet op, want binnenkort lijkt dan echt een nieuwe animatiefilm uit te komen, nummer vijf in de reeks en de eerste sinds 1995! 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C103509119 

Telegram

Al 8 jaar lang populair onder mensen die privacy op waarde weten te schatten, maar nu ook mainstream aan het doorbreken: Telegram. De messaging-app kan alles wat WhatsApp kan (en meer), maar dan met betere beveiliging. Het probleem van alternatieve sociale netwerken is vaak, wel, het gebrek aan een sociaal netwerk. Want als je vrienden en familie er niet op zitten, waarom jij dan wel? Sinds WhatsApp werd ingelijfd in het Facebook-imperium voelen sommigen echter de nieuwsgierige ogen van Mark Zuckerberg in hun rug prikken en die controverse is koren op de molen van Telegram. De app neemt in toe in populariteit en was in januari van dit jaar zelfs de meest gedownloade app ter wereld. Binnenkort zou Telegram zomaar eens de kritieke massa kunnen bereiken. Downloaden dus, dat ding. En dan naar buiten, de zon schijnt!

https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C101184875 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.