Help, mijn Android app start niet op!

Sinds gisteren is er iets mis binnen Android. Verschillende gebruikers klagen dat apps niet opstarten. Dat wil zeggen, de apps starten en sluiten meteen weer af. Het gaat om apps als Gmail, Google Search, Nu.nl etc. Het probleem lijkt niet beperkt tot een enkel merk of tot een enkele Android versie.

Binnen de kring van de redactie hebben we dit probleem ervaren op de Huawei Mate20 Pro, de Honor Play, de Oppo Find X2, Samsung Galaxy S20. Het probleem zit in de System Webview app, waarvan je wellicht niet eens weet dat je die hebt. Het is een belangrijke app voor vele andere apps op jouw smartphone.

Wanneer je naar Google Play gaat (klik op het menu icoon, daarna op mijn apps en games) en daar alle updates draait, is het in veel gevallen verholpen. Er zijn namelijk meldingen dat je bijvoorbeeld ook de Chrome app moet updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram