Fitbit Ace 3 is het sportbandje voor kinderen

Fitbit Ace 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Bang dat de koters in coronatijd te weinig beweging krijgen? Met de Fitbit Ace 3 introduceert het dochterbedrijf van Google een tool waarmee je als ouder grip krijgt op de hoeveelheid beweging van jouw kind.

De Fitbit Ace 3 is een activity en slaaptracker voor kinderen vanaf 6 jaar. Om het bewegen met de Fitbit Ace 3 leuk te maken, is het sportbandje voorzien van geanimeerde wijzerplaten en komt het merk met een hele serie accessoires. Daar zitten onder anderen accessoires bij op basis van de Minions.

Fitbit Ace 3

Het doel van de Fitbit Ace 3 is om kinderen te stimuleren minimaal 250 stappen per uur te zetten en een uur per dag actief te bewegen. Dat laatste is ook echt de aanbevolen hoeveelheid beweging die een kind minimaal per dag nodig heeft. Natuurlijk kunnen kids op die manier badges en trofeeën winnen.

Beschikbaarheid

De Fitbit Ace 3 ligt eigenlijk vanaf 15 maart in de winkel voor €79,95. Klik je op de Bol.com en Cooblue links, zie je dat deze nu al te bestellen is.

Fitbit Ace 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram