Elgato lanceert LED strips en geluiddempende panelen voor vloggers

Elgato vergroot het assortiment van haar tools voor vloggers. Naast WiFi studiolampen, komt het merk nu ook met decoratieve LED strips en met akoestische panelen om echo’s te dempen.

Elgato Light Strip

De Elgato Light Strip is een LED strip met RGBWW LED’s erop. Deze kunnen 16 miljoen kleuren weergeven. Per strip krijg je 108 LED’s. Met de keuze voor RGBWW krijg je ook dedicated LED’s voor warm en koud wit licht. Daarmee kun je schakelen van 3.500 tot 6.500 graden kelvin in lichttemperatuur. De strip produceert 200 lumens aan licht. De strip kan worden aangestuurd via het Elgato Stream Deck.

Elgato Licht Strip

Elgato Wave Panels

De Elgato Wave Panels zijn dubbellaags foamplaten die echo en reverbiraties tegen moeten gaan. Ze hebben een zeshoekige vorm en zijn gemakkelijk tegen de wand te monteren. Hiervoor worden Tesa plakstrips meegeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram