Xiaomi presenteert de Mi Electric Scooter Pro 2 Special Edition

Segway doet het met Audi, Xiaomi met Mercedes-Benz, die andere dikke Duitser. Vandaag werd de Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition gepresenteerd. Een eStep met AMG-geïnspireerd design.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Het is een hele lange naam, maar als het goed is gaan we ze veel zien rond de race circuits dit jaar. En natuurlijk in de landen om ons heen, waar je wel op een elektrische step mag rijden. Ik heb het over de Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Een elektrische step met AMG branding op het achterwiel. De compacte step haalt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Dat is dus gelijk aan een stevige eBike. De actieradius ligt op 45 kilometer. Dat is dus een kleine twee uur steppen.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition Achterwiel met AMG branding

De Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition gaat €799 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram