Logo GadgetGear.nl
Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition Achterwiel met AMG branding
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi presenteert de Mi Electric Scooter Pro 2 Special Edition

Segway doet het met Audi, Xiaomi met Mercedes-Benz, die andere dikke Duitser. Vandaag werd de Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition gepresenteerd. Een eStep met AMG-geïnspireerd design.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Het is een hele lange naam, maar als het goed is gaan we ze veel zien rond de race circuits dit jaar. En natuurlijk in de landen om ons heen, waar je wel op een elektrische step mag rijden. Ik heb het over de Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Een elektrische step met AMG branding op het achterwiel. De compacte step haalt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Dat is dus gelijk aan een stevige eBike. De actieradius ligt op 45 kilometer. Dat is dus een kleine twee uur steppen.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition Achterwiel met AMG branding

De Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition gaat €799 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.