Arjan Olsder
Arjan Olsder

Segway produceert step voor Audi

Segway is al jaren één van de grootste namen op het gebied van individueel, elektrisch vervoer. De Volkswagen groep maakt daar nu dankbaar gebruik van door de nieuwe eStep van Audi door Segway-Ninebot te laten produceren.

Met de nieuwe Audi Electric Kick Scooter, zoals de elektrische step heet, heeft Audi een belangrijke accessoire voor het verplaatsen tussen de auto en de bestemming. Onder de motorkap leent de eStep het chassis en de techniek die Segway-Ninebot ontwikkelde voor haar Ninebot MAX G30D. Daar overheen zijn Audi Quattro kenmerken geplakt. Daarbij zijn de ontwerpers van de stickers geïnspireerd door de viering van 40 jaar Quattro.

Ninebot MAX G30D voorzien van Audi Quattro stickers

De Audi Electric Kick Scooter wordt uitgevoerd met 10 inch banden die schokken opvangen. Deze banden zijn voorzien van een gelvulling om kleine lekkages direct te vullen. De eStep gaat met een vaartje van 20 kilometer per uur en het accupakket heeft een actieradius van 65 kilometer. Voor- en achter is verlichting aangebracht en de reflectoren zijn voorzien van een K-Mark certificaat.

3 reacties

  1. Bon ik heb er ene en blij mee maar audi bereiken zonder service voor e steps? Serieus hallo mijne band staat plat btw als je economisch rijd overdag kan je er meer dan 100 km uithalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.