Streamen als een baas met de Razer Kiyo Pro

De Razer Kiyo Pro is dé nieuwe high-end webcam van Razer. Speciaal ontwikkeld voor videomeetings en het streamen van video met professionele beeldkwaliteit.

Anno 2020 heft niet alleen de streamende gamer een high-end webcam nodig om zichzelf goed in een stream te laten zien, ook voor werknemers van kantoren zijn hoge kwaliteit webcams belangrijker dan ooit. Met de Razer Kiyo Pro probeert Razer beide groepen te voorzien van een webcam van hoge kwaliteit.

De Razer Kiyo Pro is een USB webcam met een adaptive light sensor. Die moet over- en onderbelichting tegengaan. In de webcam zelf heeft Razer een zeer lichtgevoelige 1/2.8 CMOS beeldsensor geplaatst op basis van STARVIS technologie. Die technologie zorgt ervoor dat de CMOS chip van achteren wordt belicht. Een stukje technologie uit de wereld van de beveiligingscamera’s waar een breder spectrum aan licht mee wordt opgevangen.

Razer Kiyo Pro Webcam

De Razer Kiyo Pro is een FullHD Webcam. Je streamt dus met 1080p beeldkwaliteit op maximaal 60FPS. Wil je in HDR uitzenden, dan doet de camera dit op FullHD met 30FPS. De lens van de camera is instelbaar op 80, 90 en 103 graden. Met een 16-bit 48KHz omnidirectionele microfoon wordt de stem helder vastgelegd. De webcam maakt gebruik van USB 3.0 en komt met een privacy kapje.

Beschikbaarheid

De Razer Kiyo Pro is nu te koop voor €209,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram