Motorola E6i draait op Unisoc chipset

Motorola E6i

Hier in Europa kennen we ze nog niet echt, maar als de Motorola A6i deze kant op komt, zal daar verschil in komen. De nieuwe Motorola smartphone die de marktintroductie in Brazilië heeft beleefd, draait op een Unisoc processor.

Om precies te zijn, draait de Motorola E6i op de Unisoc Tiger AC9863A. Deze draait op maximaal 1.6GHz en krijgt in het toestel 2GB werkgeheugen mee. Daarnaast zit er 32GB opslagruimte in. De chipset is nog gekoppeld aan een microUSB poort in plaats van USB-C. Mogelijk om het prijskaartje te drukken. Daarnaast is dit nog een 4G chipset met Bluetooth 4.2.

Motorola E6i

Het toestel komt verder met een 6,1 inch LCD display met daarin een 5 megapixel selfiecamera. Deze zit achter de inkeping in het display. Achterkop krijg je een 13 megapixel main camera met een 2 megapixel dieptecamera voor onscherpe achtergrond.

Omgerekend gaat de Motorola E6i zo’n €170 kosten als het toestel ooit hier in Europa aankomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.