Huawei komt met grote update voor Petal Maps

Nog net voor de introductie van de Huawei P50 series, trapt het bedrijf af met een nieuwe versie van Petal Maps, het alternatief voor Google Maps en Apple Maps. Daarin zitten een aantal belangrijke, nieuwe features.

Zo is het in de nieuwe Petal Maps mogelijk om wandelroutes de plannen. Daarnaast is het openbaar vervoer aan de app toegevoegd. Daarbij heeft Huawei van het openbaar vervoer niet alleen de routes opgenomen in de app, maar ook de vertrektijden.

Petal Maps is ook uitgerust met fietsroutes, maar vooral voor alle grote landen behalve fietsland Nederland (en Belgiƫ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events