Logo GadgetGear.nl
Dbrand PlayStation 5 met Darkplates
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dbrand verkoopt zwarte panelen voor de PS5, ondanks mogelijke sancties van Sony

Vorig jaar bracht concurrent CustomizeMyPlates al zwarte panelen voor de Sony PlayStation 5 op de markt. Dat bedrijf stopte onder juridische druk van Sony met de verkoop. Nu waagt Dbrand het er bewust op.

Ook Dbrand komt met matzwarte zijpanelen. Ook met een patroon erin. Alleen wijkt dit patroon volgends Dbrand voldoende van dat van Sony af om ‘origineel’ te zijn. Dbrand noemt deze kit haar darkplates. Hoewel de oplage zeer gelimiteerd is, verkoopt het merk de sets zowel met als zonder middenpaneel. De hoeveelheid platen lijkt echter net zo beperkt als de echte PlayStation 5. Bijna de hele voorraad voor de komende maanden lijkt uitverkocht te zijn.

Dbrand PlayStation 5 met Darkplates

Dbrand is niet heel positief over het ontwerp van de PlayStation 5. Het merk daagt Sony dan ook uit om een rechtszaak te starten. Dbrand is een relatief grote partij is items om consoles mee te customizen. Het merk is al zo lang in de markt aanwezig, dat het waarschijnlijk voldoende kapitaal heeft om een rechtszaak met Sony aan te gaan. Al is het maar voor de wereldwijde bekendheid dat het merk op deze manier kan genereren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.