Brexit.eu
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Britse organisaties krijgen 3 maanden langer om .eu domeinen te behouden

Nu de Britten geen onderdeel meer zijn van de EU, moeten Britse bedrijven ook hun .eu domeinnamen afstaan. Tenzij ze vestigingen in Europa hebben. In dat geval moet het eigendom van het domein naar die vestigingen verhuisd worden.

Daarvoor kregen de Britten al een termijn tot 31 maart om alle zaken rondom de domeinnamen te regelen. Nu wordt die termijn met drie maanden verlengd. Voor 30 juni moeten nog 73.000 .eu domeinnamen worden verhuisd. Anders worden ze vrijgegeven voor andere EU bedrijven en burgers. In dat geval zouden de domeinen vanaf januari 2022 weer te registreren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.