Logo GadgetGear.nl
Bitcoin
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bitcoin door de $50.000

Zou een enkele bitcoin nog een ton waard worden? Zoals het er nu uitziet, lijkt de munt aan een onverwachte opmars bezig te zijn. Eerder dit jaar was het nog waanzinnig dat hij door de $20.000 brak. Inmiddels zit de munt net boven de $50.000.

Opnieuw was het toch vooral Elon Musk die de waarde van de munt flink omhoog wist te duwen. Hij gaf aan voor $1,5 miljard aan bitcoin te hebben gekocht. Bovendien laat Tesla het nu toe dat je een tesla koopt met de bitcoin.

Naast Elon Musk, stappen ook steeds meer verzekeraars, pensioenfondsen en andere partijen in de crypto markt om daar meer waarde uit beleggingen te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.