Asustor AS-U2.5G2 Adapter
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Asustor lanceert nieuwe 2.500 megabit LAN USB adapter

Nog steller over je bedrade netwerk, daarvoor lanceert Asustor haar AS-U2.5G2 USB adapter. Een USB adapter voor zowel NAS servers als andere computers met een USB-C en USB-A aansluiting.

Asustor lanceert haar AS-U2.5G2 adapter met een handig verloopje. In de basis is het een USB-C adapter, maar met de meegeleverde adapter kun je hem ook op USB-A poorten gebruiken. De LAN adapter biedt ondersteuning voor 100/1000/2500 megabit per seconde. Uiteraard moet jouw bekabeling en jouw netwerk hardware ook ondersteuning bieden voor deze hoge snelheden.

Asustor AS-U2.5G2 Adapter

De adapter is te gebruiken op Asustor NAS systemen AS31/32/50/51/61/62/63/64/70/Nimbustor, Lockerstor, Lockerstor Pro met ADM 3.5.1 of hoger als besturingssysteem. Daarnaast kun je hem gebruiken op macOS 10.6 of hoger en Windows XP, Vista, 7, 8.1, 10 in zowel 32-bit als 64-bit modus.

Prijzen en beschikbaarheid zijn niet gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.