Samsung TV Plus streamingdienst

Samsung TV Plus

Heb je nog niet genoeg streamingdiensten om uit te kiezen? Samsung introduceert haar eigen streaming dienst Samsung TV Plus met multiview opties.

Samsung was vorig jaar de eerste die de Apple TV app op haar Tizen Smart TV platform presenteerde. Dit jaar komt Samsung met haar eigen streaming dienst. Het grote verschil met Apple TV, Netflix en Prime? Samsung TV Plus is gratis.

Samsung claimt toegang tot honderden TV kanalen en programma’s. Echter levert TV streaming altijd nogal wat gedonder op als het om rechten gaat. Samsung heeft voor Nederland nog geen details over de dienst vrijgegeven, maar Samsung VS is het al wel flink aan het promoten. Of we hier ook Samsung TV Plus gaan ervaren, moeten we dus nog even afwachten.

Samsung TV Plus beperkt zich niet tot de TV. Je kunt de nieuwe streamingdienst ook bekijken op jouw Samsung Mobile apparaten via de Samsung TV Plus Mobile app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.