OnePlus oprichter start Nothing

Samen met Pei Yu startte Carl Pei ooit het smartphonemerk OnePlus, een merk van BBK Elektronics. In september van 2020 verliet Carl Pei zijn smartphonemerk om iets nieuws te doen. Vorige week werd bekend dat Carl zich stort op het smart home.

In december liet Carl al weten $7 miljoen aan investeringen te hebben opgehaald voor zijn nieuwe avontuur met Nothing. Onder deze investeerders zitten Tony Fadell (iPod/Nest), Casey Neistat (vlogger/influencer), Kevin Lin, Steve Huffman (Reddit) en Josh Buckley (Product hunt). Allemaal investeerders met een enorme bereik.

In de eerste helft van 2021 zal Nothing een serie smart home apparaten gaan lanceren. Daarmee zou het merk mogelijk de aanval openen op merken als Tuya en Fibaro. Hoe en wat we precies mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram