OnePlus oprichter start Nothing

Nothing

Samen met Pei Yu startte Carl Pei ooit het smartphonemerk OnePlus, een merk van BBK Elektronics. In september van 2020 verliet Carl Pei zijn smartphonemerk om iets nieuws te doen. Vorige week werd bekend dat Carl zich stort op het smart home.

In december liet Carl al weten $7 miljoen aan investeringen te hebben opgehaald voor zijn nieuwe avontuur met Nothing. Onder deze investeerders zitten Tony Fadell (iPod/Nest), Casey Neistat (vlogger/influencer), Kevin Lin, Steve Huffman (Reddit) en Josh Buckley (Product hunt). Allemaal investeerders met een enorme bereik.

In de eerste helft van 2021 zal Nothing een serie smart home apparaten gaan lanceren. Daarmee zou het merk mogelijk de aanval openen op merken als Tuya en Fibaro. Hoe en wat we precies mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.