Arjan Olsder
Arjan Olsder

MediaMarkt opent outlet in Brussel

Wat jij niet meer wilt, gaat MediaMarkt goedkoper verkopen in Brussel. Naast de kleine outlet acties in de huidige filialen, gaat de grote, rode elektronicareus nu echt een eigen outlet uit de grond stampen.

In de outlet worden vooral webshop retouren met korting aangeboden. Dat is effectiever dan de producten terug sturen naar de fabrikant waar ze gereviseerd moeten worden. MediaMarkt geeft daarbij aan dat de outlet geen producten met beschadigingen gaat verkopen. Het kan wel zijn dat bij retouren onderdelen ontbreken. De prijzen in de outlet zouden 20~30% goedkoper moeten zijn dan in de reguliere winkels. In hoeverre MediaMarkt dynamic pricing gaat toepassen, is nog onbekend. De outlet meet slechts 30 vierkante meter en is binnen het concern ook echt een pilot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.