Lenovo Offset Services maakt het mogelijk CO2’s te compenseren

Lenovo Thinkpad

Lenovo komt nu ook naar Nederland met haar CO2 Offset Services. Met deze dienst maak je de aankoop van jouw Lenovo product duurder. Op die manier compenseer je voor de CO2’s die voor jou als gebruiker zijn uitgestoten.

De nieuwe dienst van Lenovo beperkt zich weliswaar tot de Think-lijn van Lenovo, waar de kans groter is dat kopers van de hardware interesse hebben om meer uit te geven aan CO2 compensatie. Hierbij wordt het aanschafbedrag verhoogd op basis van de CO2 productie bij productie van jouw apparaat en in de eerste vijf jaar van gebruik. De meerkosten worden gebruikt om compensatieprojecten van de Verenigde Naties en ClimeCo te bekostigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.