Hama lanceert ledringverlichting voor vloggers

“wat heb jij mooie kringetjes in je ogen”. Als je dat denkt bij het zien van een vlog of een foto, grote kans dat de foto of video is genomen met een ringlicht. Hama introduceert nu de SpotLight FoldUp 102 en SpotLight FoldUp 120 ledringlampen voor vloggers.

Hama SpotLight FoldUp 120

De ringverlichting is in staat om te werken op een kleurtemperatuur van 2.000, 4.500 en 6.000 graden kelvin. Je kunt dus zelf kiezen voor daglicht of warmer licht. Met behulp van een bolgewricht is de lamp en jouw camera of smartphone goed te richten. Om het gebruik gemakkelijker te maken, zit er een bluetooth afstandsbediening bij.

Hama SpotLight FoldUp 102

De SpotLight FoldUp 102 is gemaakt voor op een bureau en komt met een eigen standaard. Hij kan uitschuiven tot een hoogte van 138 centimeter. De SpotLight FoldUp 120 komt met een standaard die kan uitschuiven tot een hoogte van 215 centimeter. Ze kosten respectievelijk €59,99 en €69,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram