Google Play Points nu in Nederland

Punten sparen, het kan bij de supermarkt, bij de koffie en nu ook op Google Play. Google heeft haar Google Play Points loyaliteitsprogramma gelanceerd in Nederland.

Wanneer je via je smartphone in de Google Play store kijkt, dan kun je je nu aanmelden voor het spaarprogramma van Google. Dit spaarprogramma beloont je met punten. In principe krijg je 1 punt per €1 die je uitgeeft. Wanneer je meer dan €149 uitgeeft in een jaar tijd, krijg je 1.1 punt per €1. Wanneer je meer dan €600 hebt uitgegeven krijg je 1.2 punten per €1 en wanneer je meer dan €3.000 per jaar uitgeeft in de Play Store krijg je 1.4 punten per €1. Dat wil zeggen, als je alleen punten krijgt door geld uit te geven.

Google Play Points

Er zijn namelijk ook andere methoden om aan punten te komen. Denk aan in-game events, maar ook speciale acties. Bovendien zijn er multipliers. Bijvoorbeeld bij het aankopen van boeken en films.

De punten die je verzamelt, kunnen worden ingezet in speciale aanbiedingen. Denk aan het Airmiles systeem. Wanneer je de 149 punten per jaar haalt, maak je wekelijks ook kans op extra prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events