T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gaat T-Mobile NL opnieuw in de etalage?

In 2015 probeerde T-Mobile eigenaar Deutsche Telecom het Nederlandse T-Mobile te verkopen. Inmiddels is er veel gebeurd om de waarde te verhogen. Denk aan de overnamen van Tele2 en Simpel, het stoppen van Knippr TV diensten etc.

T-Mobile zou later dit jaar wederom de etalage in gaan, in de hoop dat er een koper is die ergens tussen de 4 en 5 miljard op tafel legt. De kans dat een bedrijf als KPN of Vodafone het bedrijf overneemt is nihil omdat dat zou leiden tot een positie waarbij te weinig concurrentie overblijft op de Nederlandse markt. Het zou dan ook goed kunnen dat T-Mobile in handen valt van een groep investeerders.

Voor T-Mobile de naam T-Mobile droeg, was het netwerk in Nederland actief als Orange, een Brits telecombedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.