Everyday Epic, de Galaxy S21-Series komt eraan

Galaxy S21 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Samsung heeft een uitnodiging uitgestuurd voor haar Samsung Unpacked evenement. Tijdens dit evenement zal Samsung naar verwachting haar nieuwste vlaggenschip smartphone presenteren. In de uitnodiging zien we al een duidelijke afbeelding van wat het nieuwe design voor het camera-eiland zou kunnen zijn (als we de vroegtijdige lekken mogen geloven).

Op 14 januari, zou Google de nieuwe serie vlaggenschip smartphones presenteren. Uiteraard online, gezien de corona problemen wereldwijd. Het Samsung Unpacked event heeft dit keer de subtitel Everyday Epic meegekregen. Een titel die zou kunnen passen bij een nieuwe camera release waarmee je wellicht elke dag bijzondere foto’s kunt schieten.

Samsung heeft nog geen gegevens vrijgegeven over het toestel, maar het zal niet verbazen dat de serie vooral uit 5G smartphones zal bestaan. Zeer waarschijnlijk komen er weer Qualcomm Snapdragon en Samsung Exynos varianten van de smartphones waarbij de Qualcomms naar de VS gaan.

En dit jaar is dat misschien niet zo heel erg. De eerste reacties over de nieuwe Qualcomm Snapdragon 888 chipset zijn niet super lovend. Normaal zit er nog best een afstandje in de prestaties tussen Snapdragon en Exynos. Wellicht gaan de twee dit jaar wel gelijk op, of dat de Exynos zelfs beter zou kunnen zijn.

Galaxy S21 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram