CES: Razer rust nieuwe Blade 15 en Blade 17 uit met Nvidia GeForce RTX 30 GPU’s

Razer heeft tijdens de CES laten weten met nieuwe uitvoeringen van de Razer Blade 15 en de Razer Blade 17 te komen. De nieuwe uitvoeringen van deze laptops worden gebouwd op basis van Nvidia GeForce RTX 30 GPU’s.

Razer Blade 17

Razer Blade 17

Om optimaal gebruik te maken van de nieuwe Nvidia GeForce RTX 30 GPU’s tot aan de RTX 3080, komt Razer ook met nieuwe displays voor haar laptops. De nieuwe displays zijn vooral sneller en in hogere resoluties verkrijgbaar. Zo kun je de Blade 15 kopen met een 15,6 inch FHD 360Hz display, QHD 240Hz display met Nvidia G-sync of UHD op 60Hz. Voor de Blade 17 zijn net iets andere 17,3 inch displays te kiezen. Hier krijg je wel weer FullHD op 360Hz, maar QHD draait op 165Hz en UHD op 120Hz. De laptops komen met ondersteuning voor THX Spatial Audio, tot 1TB opslag en tot 32GB werkgeheugen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram