CES: Kingston presenteert nieuwe NVME SSD’s

Kingston pakt uit op de CES met verschillende nieuwe NVME SSD’s. Daarbij lopen de snelheden van de nieuwe generaties op tot 7.000 MB per seconde.

Kingston Ghost Tree

Hoewel Kingston haar HyperX geheugen naar de gamer positioneert, klinkt de naam Ghost Tree ook best spannend. Deze nieuwe PCIe Gen 4.0 x4 8-kanaals SSD’s komen met een capaciteit van maximaal 4TB en hebben een maximale leessnelheid van 7.000 MB per seconde.

Kingston NVMe SSD producten CES 2021

Kingston NV-Series

In de NV-Series heeft Kingston nieuwe opslagreepjes op basis van Gen 3.0 x4 technologie. Deze zijn meer gerucht op de beginners en de NVME drives komen in capaciteiten tot 2TB.

Kingston XS2000 USB-C drive

De Kingston XS2000 is een externe USB-C drive met een maximale leessnelheid van 2.000MB per seconde.

Kingston DC1500M

De Kingston DC1500M is de opvolger van de Kingston DC1000M. Het is een NVME SSD met ondersteuning voor multi namespaces, met name gericht op enterprise gebruikers. Denk aan cloud computing, webhosting en andere infrastructuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram