Sony Playstation gaat direct verkopen

Met de downloadable games maakte Sony al een eind aan de verkopen van used games en met haar game abonnementen wordt ook de verkoop van fysieke games verder onder druk gezet. Met haar nieuwste stap neemt Sony PlayStation ook de verkoop van hardware uit handen van de gamewinkels.

Sony is namelijk op zoek naar een Europese manager voor Sony PlayStation Direct. Een eigen webshop die in de VS al zeer populair is. Als gamer koop je niet alleen je games, maar ook jouw hardware direct bij Sony, waardoor je ook direct gebruik kunt maken van de productondersteuning van het Japanse merk. Door de tussenhandel eruit te slopen, krijgt Sony een substantieel grotere winst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram