Slim slot Tedee ontvangt SKG *** certificering

Wij zijn ze inmiddels druk aan het testen op kantoor, de nieuwe slimme sloten van Tedee. Wat ons opviel bij levering, was dat de cilinders van het slot geen SKG markering hadden. Dat werd een dag later al opgelost.

Met merk is zo nieuw op de markt, dat de SKG certificering nog niet rond was. Die moest plaatsvinden op basis van de Gerda cilindersloten die met de Tedee mee verkocht wordt. Met die cilinders kun je jouw deuren altijd nog met een sleutel openen, mocht de accu ooit leeg zijn of er een communicatieprobleem is.

Gerda Cilinderslot

Een SKG waardering is belangrijk. SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk levert een korting op, op de inboedelverzekering. Iets dat veel mensen niet direct doorhebben waardoor ze onnodig teveel voor de verzekering betalen. Wie dat wel door heeft, zal niet snel een cilinder plaatsen zonder keurmerk.

Een ander voordeel is dat de Gerda cilinders komen met gecertificeerde sleutels. Met andere woorden, het is niet mogelijk om zomaar sleutels bij te maken. Ook weer een stukje veiligheid.

Komende week lees je alles over onze ervaring met de slimme sloten van Tedee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram