Simpel nu volledig eigendom van T-Mobile

Per gisteren is Simpel definitief onderdeel geworden van T-Mobile het van oorsprong Duitse T-Mobile. Daarmee kan T-Mobile in één klap een miljoen gebruikers bijschrijven in haar boekhouding.

Simpel startte in 2014 als onderdeel van T-Mobile, maar werd verzelfstandigd. In oktober werd bekend dat T-Mobile de MVNO (Mobile Virtual Network Operator) zou terugkopen voor een onbekend bedrag.

De overname is snel gegaan, waardoor T-Mobile de overname gisteren al kon afronden. Net als Ben en Tele2, zal Simpel voorlopig een los merk met een eigen identiteit op het netwerk van T-Mobile blijven. Zo kan het merk zich blijven onderscheiden in de markt en zich op haar eigen doelgroep blijven richten zoals Ben en Tele2 dit ook doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram