Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Facebook stopt met het gratis WorkPlace Essential

Als je demo zo goed is dat mensen niet upgraden, moet je de demo stopzetten. Dit lijkt de gedachtegang bij Facebook WorkPlace. Dit sociale netwerk is speciaal opgezet voor bedrijven en Facebook heeft besloten de gratis versie uit de lucht te halen.

Bedrijven die Facebook WorkPlace gebruiken, moeten voor 10 februari upgraden naar een betaalde account. Doen bedrijven dit niet, zullen de accounts van de bedrijven die op Essential blijven, worden verwijderd.

Met de overstap op het betaalde WorkPlace Advanced, krijgen bedrijven er vele opties bij, zoals het gebruik maken van single-sign-on en live chat support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.