Dit waren dé hashtags op Twitter in 2020

Hoewel we nog een paar weken te gaan hebben, blikt Twitter alvast terug op 2020. Zoals ieder jaar presenteert het sociale netwerk de meest gebruikte hashtags.

Net als in het overzicht van Apple’s iOS downloads, vinden we #Corona terug in de top van de lijst. Ditmaal op nummer 1. Daarbij is het wel zo dat Twitter alle varianten op de hashtag heeft samengevoegd. Daarnaast vinden we in de top 10 ook verschillende andere hashtags die verband houden met het virus. Denk aan #persconferentie, #lockdown, #BlijfThuis en #Rutte. Daarnaast wist ook #BlackLivesMatter ons enorm bezig te houden in 2020.

  1. #Coronavirus
  2. #BlackLivesMatter
  3. #Persconferentie
  4. #Trump
  5. #Lockdown
  6. #DTV
  7. #Jinek
  8. #BlijfTHuis
  9. #OP1
  10. #Rutte

De meest gelikete post kwam van niemand minder dan Max Verstappen (@Max33Verstappen). Met zijn tweet tegen racisme wist hij 67.000 likes te genereren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram