LG CLOi Robot
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG introduceert desinfecterende robot

LG is er altijd vroeg bij met de persaankondigingen. Ook nu weer, zijn ze de eerste terwijl de beurs nog weken weg is. Het grote nieuws van deze week is de nieuwe robot van het Koreaanse merk. Die is gemaakt om ruimten te desinfecteren.

De nieuwe LG CLOi robot is gemaakt om actief te zijn op plekken als in de horeca en scholen. De robot kan autonoom gebieden die voor worden aangeraakt, steriliseren. Hiervoor gebruikt de robot force UV-C lichtbalken. De accu van de robot moet sterk genoeg zijn om iedere ronde, meerdere objecten te steriliseren.

LG zal de robot eerst naar de VS brengen. Daar moet hij begin 2021 te koop zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.