CAT Introduceert ’s werelds meest hygiënische smartphone

CAT S42 Android Smartphone

2020 is het jaar waarin we allemaal eindelijk de handjes wassen en niet alleen na het plassen. Alles moet schoon en steriel. De smartphone wordt daarbij nog ontzien, maar met de CAT S42 is ook daar een antwoord op verzonnen.

De CAT S42 is namelijk een smartphone waarbij ieder oppervlak is bewerkt met antibacteriële technologie van Biomaster. Nu is Corona natuurlijk een virus en geen bacterie, maar toch kan het geen kwaad om ook het risico op bacteriële infecties te verkleinen. Zeker als we de telefoon even meenemen naar de WC.

CAT S42 Android Smartphone

De technologie op de S42 doodt de bacteriën overigens niet helemaal. Het brengt vooral de groei tot een stop. Zo wordt de groei voor 80% geremd op zo’n 15 minuten na aanbrengen. Binnen 24 uur is de groei 99,9% gestopt. De waterdichte smartphone kan in tussentijd gewoon nat worden gereinigd. En als je na Corona ook nog de zombie apocalyps verwacht, is het goed om te weten dat de smartphone voldoet aan de MIL SPEC 810H standaard. Daar kun je dus prima mee overleven.

De Android smartphone komt met een 5 inch touchscreen en draait op Android 10. De chipset bestaat uit een MediaTek Helio A20 MT 6761D met een 1.8GHz quad-core processor. Daarnaast ligt er 3GB werkgeheugen in en 32GB opslagruimte. Achterop krijg je een 13 megapixel camera. Voorop een 5 megapixel camera.

Beschikbaarheid

De CAT S42 ligt begin 2021 in de winkel voor €249.

CAT S42 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CAT S42 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl