Logo GadgetGear.nl
AOC Agon AG493UCX
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AOC lanceert 32:9 Gaming monitor

Niet alleen voor werk zijn ultra wide displays erg prettig, gamen op een 32:9 curved display is ook een waanzinnige ervaring. Geen geklooi met losse schermpjes, gewoon een complete onderdompeling op je bureautje.

AOC Agon AG493UCX Aansluitingen

De AOC Agon AG493UCX is een 49 inch gaming monitor met zo’n 32:9 curved VA beeldplaat erin. Effectief heb je dan het oppervlak van twee reguliere 27 inch breedbeeld displays aan elkaar. De beeldplaat heeft een verversingssnelheid van 120Hz met 1ms MPRT en 4ms GtG. Het display is gecertificeerd voor de DisplayHDR 400 standaard en kan overweg met FreeSync Premium Pro. De resolutie is met 1520×1440 pixels waanzinnig. Achterop de monitor zit ook nog een USB-C dock zodat je het aantal kabels kune minimaliseren. Voor audio is de monitor uitgevoerd met twee 5 Watt speakers.

AOC Agon AG493UCX

De monitor komt met twee HDMI 2.0 poorten en twee DisplayPort 1.4 ingangen. Er zit een 3-poorts USB 3.1 hub op, op basis van een USB-C ingang. Deze kan tot 65 Watt aan laadstroom leveren aan jouw laptop. De monitor kan zelf een crosshair op het scherm zetten zodat jouw computer die niet hoeft te berekenen. Ook handig voor games waar je die niet krijgt en toch even snel een headshot wilt maken.

Beschikbaarheid

De AOC Agon AG493UCX ligt deze maand al in de winkel voor €1.089.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.