Android 11 en ColorOS 11 op weg naar de Oppo Find X2

Oppo Find X2 Pro Display in felle zon

In Azië is Oppo al volop bezig met de lancering van de Oppo Reno4 Series. Hier in Nederland ligt de focus nog even op het vlaggenschip; de Oppo Find X2. Het toestel waar we de laatste maanden het gros van ons beeldmateriaal op schieten. En goed nieuws voor andere liefhebbers van het toestel. Android 11 en ColorOS 11 komen er (eindelijk) aan!

We geven toe, het duurde echt veel en veel te lang, maar Oppo brengt eindelijk Android 11 met ColorOS 11 naar haar vlaggenschip. Zo krijg je meer opties met het always on display, kun je lettertypen aanpassen, net als themakleuren, krijg me meer dark mode opties en een hoop andere optische verbeteringen.

Maar je krijgt ook betere split screen ondersteuning waarbij je documenten van het ene, naar het andere venster kunt slepen. Je krijgt een slimmere smart sidebar. AI App Preloading zorgt voor efficiënter accuverbruik van apps, Je kunt apps filteren in de app drawer, je kunt App Lock sneller activeren voor meer privacy, krijgt meer controle over de SOS functie, een betere gaming modus en nog heel veel meer.

Oppo Find X2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oppo Find X2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl