Samsung helpt zoektocht naar verloren kunst met The Frame

Samsung Missing Masterpieces

Samsung heeft onlangs Missing Masterpieces als collectie aan The Frame toegevoegd. The Frame is de Samsung TV die je als een schilderij aan de wand kunt hangen en waar schilderijen op worden weergegeven.

Op deze TV’s is het al langer mogelijk je te abonneren op kunstcollecties. Daar voegt Samsung nu een bijzondere collectie aan toe. Samen met Dr. Noah Charney en de Association for Research into Crimes Against Art lanceert Samsung de collective Missing Masterpieces.

Deze verzameling draait om bekende kunstwerken die verloren zijn gegaan, maar waarvan niet bekend is hoe deze is verdwenen. Met de collectie hopen de organisaties dat mensen niet alleen genieten van kunstwerken die niet meer publiek toegankelijk zijn, maar dat mensen deze misschien ergens in het echt tegenkomen. Tips en aanwijzingen worden gevraagd op #MISSINGMASTERPIECES.

The Frame kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Frame kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl