Oppo laat opvouwbare smartphone zien

Oppo Inno Day Teaser

Hoewel Samsung, Royole en Huawei echt furore hebben gemaakt met hun opvouwbare smartphones, zijn er een aantal merken die duidelijk afwachten hoe de markt zich ontwikkelt. In een teaser laat Oppo nu zien ook bezig te zijn met een opvouwbare Android smartphone.

De opvouwbare smartphone zou vandaag publiek gemaakt moeten worden. Dit zal Oppo doen tijdens haar Oppo Inno Day. De dag waarop Oppo laat zien wat het qua innovaties kan. De afbeelding suggereert dat deze smartphone een display heeft dat buitenom het toestel zal vouwen.

Oppo Inno Day Teaser

Of het toestel meteen op de markt komt, is nog twijfelachtig. Oppo loopt voorop in de ontwikkeling van vele technologieën. Denk bijvoorbeeld aan de periscoop camera. Toch kwam Oppo daar zelf pas laat mee op de markt. Hier geeft Oppo in de teaser ook duidelijk aan dat het echt om een concept phone gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.