Logo GadgetGear.nl
OnePlus Nord en Apple iPhone SE
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus Nord SE gelekt

OnePlus blijft maar uitbreiden in het aantal smartphones dat het in de schappen heeft liggen. Na de lancering van twee nieuwe OnePlus Nord N10 5G en Nord N100 smartphones afgelopen week, lekt nu de OnePlus Nord SE.

Met de naam OnePlus Nord SE maakt het Chinese merk natuurlijk een dikke knipoof naar Apple, waar de iPhone SE één van de bekendere goedkopere iPhones was. De nieuwe OnePlus SE zal zeer waarschijnlijk opnieuw draaien op de Qualcomm Snapdragon 765 5G chipset, maar heeft ook iets bijzonders aan boord.

OnePlus lijkt opnieuw de VOOC technologie van zusje Oppo in een toestel te leggen. Net als de onlangs geteste OnePlus 8T moet ook dit toestel met een 65 Watt lader op te laden zijn. Die bloedsnelle lader moet er voor zorgen dat het toestel in 30 tot 40 minuten volledig opgeladen zal zijn. Ondersteuning voor draadloos laden verwachten we uiteraard nog niet in de Nord lijn. Dat blijft voorlopig voorbehouden aan de OnePlus 8 Pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.