Logo GadgetGear.nl
Yale Linus
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Geen sleutel meer nodig met een slim deurslot

Het is koud, wellicht regent het, boodschappen gedaan en je wilt snel naar binnen in je warme huis. Ken je dit? Waar zijn mijn sleutels nou? Net op het moment dat je ze zo hard nodig hebt. Had ik ze nou in mijn tas gedaan? Of liggen ze nog in het dashboard kastje van de auto? Pffff heel vervelend dit. Maar wat nou als je mobiel jou de toegang kan geven tot het openen van je deur? Dat gaat een hoop stress en drukte schelen. Want zoals velen, hebben we de telefoon altijd wel binnen hand bereik. Zo hoef je ook niet meer bang te zijn als jij of een van je kinderen de sleutels zijn verloren.

Hoe mooi zou het zijn als jouw voordeur automatisch open gaat als je aan komt lopen? Of als je 24/7 op afstand je deur kunt bedienen en altijd en overal weet wie er wanneer binnenkomt? Dat kan met een slim deurslot, makkelijk en veilig. Zo kun je niet alleen op afstand je deur bedienen, maar krijg je ook een seintje als je deze per ongeluk open hebt laten staan. En bij thuiskomst opent je voordeur automatisch dankzij geo-fencing, dit is dezelfde technologie die je bij slimme auto’s ziet. Je hoeft dus nooit meer naar je sleutels te zoeken!

Yale Linus

Laten we de voordelen even op een rijtje zetten van een slim deurslot:

1. Automatisch vergrendelen

Dit hebben we allemaal wel eens… heb ik mijn voordeur nou op slot gedaan? Voor extra gemoedsrust kies je ervoor om de deur automatisch op slot te laten draaien. Dit gebeurt direct zodra je de voordeur achter je dichttrekt of na een bepaalde periode die je hebt ingesteld in de App van het slimme deurslot. En mocht je toch twijfelen of je voordeur op slot zit, dan check je altijd en overal de status van de deur in de app.

2. Je deur open swipen

Met een slim deurslot verander je jouw smartphone of Apple Watch met één druk op de knop in een virtuele sleutel. Zo krijg je eenvoudig toegang tot je slimme deurslot en swipe je in een handomdraai je voordeur open. Ben je op pad zonder telefoon, omdat je even snel een boodschapje wilde doen? Dan kun je via het keypad bij de voordeur met een pincode de deur meteen ontgrendelen!

3. Toegang delen met vertrouwde gasten

Nog niet thuis maar je schoonmaakster of familie staat voor de deur? Wat nu? Met een slim deurslot kun je de toegang tot je woning delen met vertrouwde gasten. Je geeft hen eenvoudig toegang tot jouw deur met een virtuele sleutel in de app. Dit kan tijdelijke of permanente toegang zijn. Tevens kun je ook meldingen ontvangen als je gasten komen en gaan of zelfs de deur vergrendelen en ontgrendelen, waar je ook bent!

4. Integratie met stemassistenten

We kennen allemaal Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Assistant wel. Wist je dat je een stemassistent ook kunt koppelen aan een slim deurslot? Zo ontgrendel je jouw deur door te praten. Van alle gemakken voorzien! Maar hoe zit het dan met de beveiliging? Dit kan door het gebruik van een code voordat de deur ontgrendelt. Tevens behoort een integratie met topklasse verhuurplatforms zoals Airbnb tot de mogelijkheden! Verhuur je woning vanuit je vakantiebestemming en open de deur voor je Airbnb gasten.

5. Altijd veilig en goed beveiligd

Over de veiligheid is goed nagedacht. Je kunt het vergelijken met internetbankieren. Let er wel op dat het slimme deurslot gebruik maakt van tweevoudige verificatie. Of welke opties er zijn als je bijvoorbeeld je je smartphone kwijtraakt. Check altijd goed of de mogelijkheid er is om alle virtuele sleutels op elk gewenst moment uit te schakelen.

6. Handige integraties

Een Interessante optie is de Smart Lock van Yale. Hier hebben wij onlangs nog een review voor mogen verzorgen. Zij werken samen met vertrouwde partners en bieden een reeks handige integraties aan met de Yale Access App. Denk hierbij aan thuisbezorging, kortdurende verhuur en diensten zoals schoonmaken of babysitten. Deze kun je allemaal integreren in de App van Yale. Dus blauwbekken voor het in ontvangst nemen van de thuisbezorging is verleden tijd. Ga voor meer informatie naar: www.yalelock.nl/linus

Wat is jouw favoriete functie van een slim deurslot?

Yale Linus kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.