Oppo Watch 46mm
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de Oppo Watch en de Enco X headset

Twee grote aankondigingen van Oppo voor Nederland deze week. Het merk heeft laten weten dat het de Oppo Watch in Nederland gaat verkopen en introduceerde eveneens de Oppo Enco X true wireless headset.

Oppo Watch

Waar Huawei, Samsung en Xiaomi inzetten op eigen besturingssystemen, komt Oppo keurig met een smartwatch op basis van Wear OS. Een smartwatch waar je wel apps op kunt installeren en waar ook Google Assistent volledig in geïntegreerd is.

Oppo komt met zowel een 46mm model voor de grove pols als een 41mm model voor de fijnere pols. Net als Apple, kiest Oppo voor een rechthoekig display. Geen rare keuze gezien het gros van de horloges momenteel met een rond display op de markt komen. Zo kan het merk zich prima onderscheiden van de markt.

Oppo Watch 46mm

Oppo Enco X

De afgelopen tijd hebben we heel wat headsets van Oppo gezien. Niet heel raar, want Oppo is van huis uit een echt audiomerk. Met de Oppo Enco X true wireless headset lijkt Oppo al haar technologie in een setje high-end oordopjes te gieten.

Zo komen de oordopjes met DBEE ondersteuning. Dit is een stukje technologie die de bass in de oordopjes flink moet verstevigen. Met LHDC zou de audiostream veel stabieler en hoger van kwaliteit moeten zijn. Tenslotte is er nog gedacht aan hybride actieve ruisonderdrukking om geluiden van buiten weg te drukken.

Oppo Enco X True Wireless Headset

Beschikbaarheid

De Oppo Watch 46mm gaat €349 kosten en de 41mm uitvoering €249. De Oppo Enco X volgt 16 november voor €179.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.