Review: Eminent Business Line Gigabit PoE Injector (EM4438)

Eminent EM4438 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Wanneer je met zakelijke beveiligingscamera’s, WiFi repeaters of andere hardware aan de slag gaat, kan het zijn dat die PoE geschikt is. Stroom wordt dan handig over de netwerkkabel geleverd… maar dan moet jouw netwerk switch wel over PoE ondersteuning beschikken. Als dat niet zo is, dan kun je een PoE injector gebruiken als deze van Eminent Business line.

Unboxing

In de verpakking van de Eminent Business Line Gigabit PoE Injector vinden we de injector, een stroomkabel en wat documentatie. Meer hebben we niet nodig.

Eminent Business Line Gigabit PoE Injector Uitgepakt

Design

De Eminent Business Line Gigabit PoE Injector is vooral een tool voor in jouw netwerk. Hoogstaand design hoef je dus niet te verwachten, maar praktisch design wel. Zo heeft het kastje twee schroefogen zodat je hem prima tegen een wand of onder een bureau kunt monteren.

Eminent Business Line Gigabit PoE Injector schroefogen

Specs

De Eminent Business Line Gigabit PoE Injector is gemaakt om stroom op één netwerkkabel te zetten. Met deze adapter levert Eminent tot 30 Watt over de netwerkkabel. Daar kun je een best stukje hardware mee van stroom voorzien.

Conclusie: Eminent Business Line Gigabit PoE Injector

De Eminent Business Line Gigabit PoE Injector is een handige tool om even een netwerkkabel van stroom te voorzien zonder dat je meteen een dure netwerkswitch moet kopen. Bovendien is 30 Watt een best vermogen. Het mag dus echt geen probleem zijn om een beveiligingscamera, WiFi access point of VOIP telefoon van stroom te voorzien.

Eminent EM4438 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Tot 30 Watt aan PoE capaciteit
  • Niets in te stellen

THE BAD

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram