Gek op retro computers, maar niet zo zeer op de performance ervan? MyRetroComputer produceert nu C64-achtige behuizingen waarin je zelf een PC kunt opbouwen. Trouwens, dit doen ze ook met de MyVic20. Die laatste is gemodelleerd naar de minder bekende Vic 20 home computer.

MyC64

Met deze behuizingen maak je een sprong terug naar de 80’s. De tijd waarin de homecomputer aan de TV hing in plaats van een eigen monitor. Nouja, die waren er ook, maar dat waren TV’s zonder tuner.

MyVic20

Zowel de MyVic20 als de My64 behuizingen worden geleverd zonder de echte merkmarkeringen erop, maar met duidelijke overeenkomsten tot de originele merken. Het bedrijf voorziet ze standaard van een uitgebreide card reader op de plek waar de diskdrive hoort te zitten. Ook ligt er een Cherry keyboard in. De PC die je erin plaatst, moet je wel opbouwen op basis van een Mini ITX moederbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.