QNAP introduceert de 4-bay TS-451D2 NAS met Intel Celeron chipset

QNAP introduceerde afgelopen week de TS-451D2. Een nieuwe 4-bay NAS gebouwd op basis van een Intel Celeron dual-core chipset. Met maximaal 8GB aan dual-channel werkgeheugen.

QNAP heeft gekozen voor de Intel Celeron J4025 dual-core 2.0GHz processor die tijdens pieken tot 2.9GHz kan halen. Standaard levert QNAP deze NAS af met 2GB of 4GB werkgeheugen. Je kunt zelf upgraden tot maximaal 8GB werkgeheugen. De NAS maakt gebruik van SATA.

QNAP TS-451D2 NAS Server

De NAS is voorzien van HDMI 2.0 uit. Daar over stream je mediabestanden tot 4K 60Hz. Dit maakt de NAS ook geschikt als multimediaserver voor binnenshuis, met een suite aan QNAP apps om gebruik te maken van de media op jouw server.

Verder zitten er drie USB 3.2 Gen1 poorten om voor snelle gegevensoverdracht van en naar externe opslagmedia. LUN-snapshots maken het mogelijk om na problemen de server snel te herstellen en QNAP heeft uitgebreide beveiliging tegen ransomware aanvallen toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram