Nubia lanceert smartwacht met 4 inch flexibel display

Samsung bracht al eens smartwatches met een curfed display, maar bij Nubia hebben ze nu smartwatches met een flexibel display. Die buigt deels meer met de pols, waardoor nieuwe designs mogelijk zijn.

De Nubia Watch komt met een 4,01 inch flexibel AMOLED display. Door de lengte is het mogelijk om met gebaren met het slimme klokje te communiceren. Zo kun je met twee vingers een ‘pinch’ beweging maken om het scherm uit te zetten. De behuizing is IP54 stof- en waterdicht.

Nubia Watch

Het display bevat een flexibele glaslaag waarna het overgaat in een soliconen polsband. Die bandjes zijn verwisselbaar. De smartwatch komt met een hartslagsensor en ondersteunt verschillende sportmodus.

Je krijgt de keuze uit verschillende watchfaces en kunt ook eigen foto’s als achtergrond plaatsen. Net als bij Huawei en Xiaomi gaat het om een smartwatch zonder de mogelijkheid om apps te draaien. Enkel notificaties worden doorgegeven, maar dat is voor veel gebruikers al meer dan voldoende. Ook kun je gewoon gesprekken aannemen.

Met de afwezigheid van apps kun je ook rekenen op een langere accuduur. Met 6,5 dagen gebruiksduur moet je 4+ keer per maand opladen wanner je het klokje in battery savings modus draait. Wil je het scherm non-stop aan, kom je op 36 uur gebruiksduur.

Beschikbaarheid

De Nubia Watch gaat €219 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram