LEGO plant derde winkel in Nederland

Nu ze er zijn, gaat het hard. LEGO opende nog maar kort geleden haar winkels in Utrecht en Amsterdam. Kennelijk smaakt het naar meer. Ook Leidschendam staat nu op de planning voor het voorjaar.

In Leidschendam wordt het Westfield Mall of the Netherlands momenteel gerenoveerd. LEGO heeft getekend voor een plekje in het vernieuwde winkelcentrum.

In de winkel kun je natuurlijk het LEGO assortiment inclusief hard to find en exclusieve dozen vinden. Daarnaast komt er een steentjesmuur, kun je zelf minifigs samenstellen en zijn er de nodige bouwwedstrijden en andere evenementen.

Met deze derde vestiging heeft LEGO een aardige driehoek in de randstad. Hier hopen we voorzichtig dat de gigant ook een uitstapje gaat maken naar het Oosten van Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram