Huawei lanceert tweede generatie slimme bril

Huawei lanceerde onlangs de tweede generatie van haar slimme (zonne)bril, de Huawei x Gentle Monster Eyewear II. Een brilletje met speakers en gebarenherkenning.

Wat meteen opvalt is het stukje vernuft dat in de pootjes van de bril schuilgaat. Niet alleen zit er op creatieve wijze een accu in weggewerkt, maar ook een echte membraamspeaker. Dat soort speakers is doorgaans enorm goed in het neerzetten van een helderen klankweergave. Ideaal tijdens gesprekken, maar ook als je van verfijnde muzieksoorten houdt. De nieuwe constructie lekt bovendien minder geluid dan de vorige generatie.

Dichter op de glazen vinden we een aantal sensoren om de gebaren te herkennen. Een tiksensor, een sensor om swipes te herkennen en een sensor om knijpbewegingen te herkennen. Daarmee kun je jouw smartphone aansturen zonder deze uit de zak te halen.

De accu’s in de bril zijn relatief compact. Daarom heeft Huawei er voor gekozen de bril in een koker te leveren met een lader erin. Dit opladen gaat nu comfortabel draadloos. Met een volle accu kun je 5 uur lang naar muziek luisteren.

Huawei brengt de Huawei x Gentle Monster Eyewear II bril in vier maten op de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram