Harley Davison lanceert eigen e-Bike merk

De Serial 1 is ontworpen met de eerste Harley-Davidson uit 1903 in het achterhoofd.  Zoals de merkdirecteur van Serial 1 Cycle Company, Aaron Frank, uitlegde in een verstrekte verklaring.

“Toen Harley-Davidson in 1903 voor het eerst twee wielen aandreef, veranderde dat voor altijd de manier waarop de wereld evolueerde. Geïnspireerd door de ondernemersvisie van de oprichters van Harley-Davidson, hopen we opnieuw te veranderen hoe fietsers en fietsliefhebbers zich over hun wereld verplaatsen met een Serial 1 eBike.”

Daarnaast is de naam van het merk ook een eerbetoon aan de allereerste motorfiets ooit gebouwd door Harley-Davidson gebouwd, niet verassend, de  “Serial Number One.”

Het nieuwe e-bikemerk van H-D begon eigenlijk als een “hobby”-project in het Product Development Center van Harley-Davidson.

Zoals het bedrijf uitlegde, begonnen ze met “een kleine groep gepassioneerde motor- en fietsliefhebbers die met één focus werkten om een ​​eBike te ontwerpen en te ontwikkelen die de naam Harley-Davidson waardig is.”

Serie 1 zal officieel zijn eerste elektrische fietsmodellen voor consumenten introduceren in maart 2021. Voorlopig pronkt het bedrijf met zijn eerste prototype, dat het merk omschrijft als “een stylingoefening, niet noodzakelijkerwijs bedoeld voor massaproductie”.

Dit prototype is gestileerd naar die originele motorfiets met serienummer 1 uit 1903 van Harley-Davidson. Maar we kunnen zien dat het hetzelfde frame deelt als een van de originele drie prototypen van elektrische fietsen die vorige jaar gepubliceerd zijn.

Dat betekent dat hoewel deze specifieke styling waarschijnlijk geen showroomvloeren zal zien, hopelijk komt het productiemodel wel in de buurt. We zijn benieuwd!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.