Elektrische hummer met bizarre prestaties

Alles moet groter in Amerika, ook de elektrische auto's die ze maken. Sinds jaar en dag is de truck het favoriete vervoersmiddel in Amerika. Niet voor niets zien we daarom steeds meer elektrische pick-ups aangekondigd worden. Efficiënter dan de brandstofbroertjes, maar echt duurzaam rij je toch niet in een pick-up.

Eén van de nieuwe ev’s is de Hummer EV. De EV heeft 1.000 pk en een koppel van meer dan 15.000 Nm. Bizarre cijfers.  Het accupakket is goed voor een rijbereik van meer dan 560 kilometer, het is niet bekend hoe groot de batterij gaat worden. De auto maakt gebruik van ultra-snelladers die een vermogen van 350 kW leveren.

De Humer EV Edition 1 is de eerste die geleverd wordt, vanaf het najaar van 2021. Die auto heeft een prijs van $ 112.595 exclusief belastingen. Gaan we deze in Europa zien?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram