Arjan Olsder
Arjan Olsder

TomTom lanceert haar app op de Huawei App Gallery

Het was al bekend dat TomTom dé kaartenleverancier voor Huawei Maps zou worden. Nu kunnen Huawei gebruikers de TomTom Go app ook downloaden vanuit de Huawei App Gallery.

Dit is met name goed nieuws voor gebruikers van moderne Huawei smartphones als de Huawei P40 Series en de Huawei Mate30 Series, maar ook voor Honor gebruikers met bijvoorbeeld een 9X. Tot nu toe was het onmogelijk om de app te downloaden op die toestellen. Met de komst op de App Gallery kan dit nu wel.

De TomTom Go app biedt niet alleen navigatie. Wanneer je een dataverbinding hebt, krijg je ook waarschuwingen voor flitsers en verkeersinformatie. Geen mobiele verbinding? Dan is het mogelijk om te navigeren in offline modus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.