SteelSeries introduceert de Rival 3 Wireless

In April hebben we de SteelSeries Rival 3 muis getest. Compact, precies en aan een draadje. Met de Steelseries Rival 3 Wireless schakelt de muis over naar draadloos en… hij doet een jaar met zijn batterij!

SteelSeries TrueMove Air

De nieuwe Steelseries Rival 3 Wireless maakt gebruik van 2.4GHz of Bluetooth 5.0 om met jouw computer te communiceren. Om het mogelijk te maken om 400 uur te gamen op een batterij, introduceert SteelSeries haar TrueMove Air optische sensor. Deze nieuwe sensor is gemaakt om gamingprestaties te leveren tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. Toch heeft deze sensor een precisie van 18.000 CPI en 400 IPS. Deze sensor is afkomstig van huisleverancier PixArt.

Voor de draadloze verbinding wordt gebruik gemaakt van de Quantum 2.0 Wireless Technologies. Ondanks het lage energieverbruik ligt de polling nog steeds op 1000Hz. De reactietijd ligt op 1ms.

Overige specs

SteelSeries rust de Rival 3 Wireless uit met switches die gemaakt zijn voor 60 miljoen clicks. Het gewicht van de muis kun je veranderen door te kiezen hoeveel batterijen je plaatst. 1 AAA batterij voor 95 gram of twee AAA batterijen voor 106 gram. Je kunt tot 5 gamingprofielen in het geheugen van de muis plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram