Sennheiser introduceert de MKE 200 vlog microfoon

We vloggen steeds meer en dat is niet raar. Vloggen is leuk. Maar minimaal zo belangrijk als een goed plaatje, is goed geluid. Liefst met zo min mogelijk ruis. Sennheiser ontwikkelde speciaal voor vloggers een nieuwe camera.

De Sennheiser MKE 200 is een microfoon die gebruik maakt van een 3,5mm audio aansluiting. Daarmee kan hij met zowel DSLR- en systeemcamera’s worden verbonden als met smartphones. Al heb je in dat laatste geval wellicht een USB-C converter nodig.

Deze microfoon is een directionele microfoon. Dat wil zeggen dat hij vooral het geluid voor de camera registreert. Daarmee horen jouw volgers de mensen naast en achter het beeld veel minder. Bovendien is de camera voorzien van een shockmount zodat stoten niet meteen hoorbaar zijn. Handig als je al vloggend tegen een lantarenpaal loopt.

Wanneer je de Sennheiser MKE200 buiten gebruikt, dan krijg je ook een windhoes van Sennheiser. Binnen zou de gewone behuizing alle windruis af moeten vangen. Het is bovendien een unpowered microfoon. Dus je hoeft niet te klooien met batterijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram