Logo GadgetGear.nl
HyperX Chargeplay Quad Packshot
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: HyperX Chargeplay Quad Joy-Con laadstation

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Stevig uitgevoerd
  • Compleet met USB kabel

THE BAD

Een beetje fanatieke Switch gamer heeft al snel twee Joy-Con en speelt misschien wel heel veel op de TV. Niets is vervelender dan je dag starten met lego controllers. Daarom ontwikkelde HyperX dit laadstation dat handig op de dock van de Switch aangesloten kan worden.

Unboxing

In de verpakking van de HyperX Chargeplay Quad vinden we het laadstation en een micro-USB kabel. Opvallend, want de switch gebruikt eigenlijk overal USB-C voor.

HyperX Chargeplay Quad Micro-USB

Echter is dit niet erg. Deze kabel is prima geschikt om de gewenste hoeveelheid stroom te verplaatsen. Het is vooral goedkoper voor HyperX, maar voor jou als gebruiker maakt het niet uit. Verder vinden we in de verpakking nog wat documentatie.

HyperX Chargeplay Quad Unboxing

Design

Het design is lekker opvallend in vergelijking tot het strakke hoekige design van de Switch en de Switch accessoires. HyperX kiest juist voor een ronde bolvorm. Eigenlijk gaat dat ook heel goed samen. Door het gebruik van de juiste plastics heb je echt het idee dat je hier een premium product in handen hebt.

Leuk detail zijn de status LED’s. Deze zitten in de cirkel in het midden van de bolvorm. De verlichting is grijs, wat lekker uniek is.

Gebruiksgemak

De Joy-Con rails in de vier laadsloten zijn gemakkelijk te gebruiken. Ook mijn kids, die toch wat minder voorzichtig zijn, laten de joy-con moeiteloos in en uit de laadpoorten glijden. Doordat de bol wat verzwaard is, blijft hij ook gemakkelijk op zijn plaats staan. Handig!

Conclusie: HyperX Chargeplay Quad Joy-Con laadstation

De HyperX Chargeplay Quad Joy-Con laadstation is een eenvoudige, maar vooral handige oplossing om jouw joy-con op te laden. Het materiaal gebruik is super. Het laadstation ziet er goed uit en voelt zeer stevig aan. Ideale accessoire om jouw joy-con geladen te houden.

HyperX Chargeplay Quad kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.